Home / Machinebouw

Machinebouw

Deel deze pagina

Mail Whatsapp Facebook LinkedIn

Een hart voor mechanica

Dankzij onze jarenlange expertise en liefde voor mechanica is Fidomatic de perfecte partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van machines op maat van uw onderneming. Denk maar aan machines voor de automatisering van processen, bijvoorbeeld een transportband, aanvoersysteem, schuurmachine,… of machines voor een heel specifiek doel.

Een hart voor mechanica - Fidomatic
3D-ontwerpsoftware - Fidomatic

Onestopshop voor machinebouw op maat

Projecten voor machinebouw kunnen op verschillende manieren bij ons terechtkomen: 

  • We kunnen van bij de start meedenken over het ontwerp van de machine. U krijgt vooraf al een concreet beeld van hoe het eindresultaat er in werkelijkheid zal uitzien dankzij onze 3D-ontwerpsoftware.
  • Evengoed kunnen we louter uitvoerende partner zijn. Wij werken regelmatig in opdracht van ontwerpbureaus, waarbij wij het project volledig technisch afwerken: van de productie van alle machineonderdelen tot en met de montage.

De synergie tussen onze verschillende afdelingen is een grote troef voor onze machinebouw. Doordat we een machine vanaf de basisconstructie, met alle fijnmechanische onderdelen, in-house kunnen afwerken, staat Fidomatic garant om een kwalitatieve machine op te leveren. Inclusief levering tot bij uw bedrijf, rechtstreeks vanuit onze werkplaats.

Machinebouw op maat - Fidomatic