Home / Over Fidomatic

Over Fidomatic

Deel deze pagina

Mail Whatsapp Facebook LinkedIn

Creatieve ideeën, ingenieuze oplossingen

Fidomatic is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van mechanische constructies en precisieonderdelen, alsook in de realisatie van machinebouw op maat.

Als volwaardige partner zetten wij ons volledig in voor de optimalisatie van bedrijfseigen processen (bv. automatisaties) van klanten uit tal van sectoren. Daarom bieden wij geen kant-en-klare oplossingen, maar leveren we altijd maatwerk volgens de specifieke noden van het project. Geen uitdaging is ons te groot: met onze passie voor mechanica maken we écht het verschil voor onze klanten, elke dag opnieuw.

Team

Ons team bestaat uit ervaren vakspecialisten (lassers, CNC-bedieners, tekenaars, werkvoorbereiders,…) met een hart voor mechanica.

Ook lid worden van de Fidomatic-familie? Bekijk dan snel onze vacatures.

Onze klanten zijn in diverse sectoren actief, onder andere in: machinebouw, assemblage, kunststofindustrie, rubbersector, groene energie, bouw, agrarische sector, petrochemie, vrijetijdssector,... 

Door onze diversiteit aan klanten kunnen wij sectoroverschrijdend ervaring opdoen. Die kennis komt van pas voor toekomstige projecten waarbij maatwerk vereist is. Ook die van u.

Onze realisaties