Home / Realisaties / Bewerkingsmachine voor kunststofonderdelen

Bewerkingsmachine voor kunststofonderdelen

Deel deze realisatie

Mail Whatsapp Facebook LinkedIn

Machinebouw

De opdracht

In opdracht van een ontwerpbureau mochten wij de aanmaak en montage van alle onderdelen verzorgen voor een bewerkingsmachine van kunststofonderdelen.

Het ontwerp, gebaseerd op de jarenlange ervaring van de designers en klant, moest een significante productieverhoging garanderen. De onderdelen kunnen namelijk op 5 vlakken worden bewerkt zonder tussenkomst van de operator.

Onze oplossing

Ons uitgebreid machinepark liet ons toe om quasi alle mechanische onderdelen in-house af te werken. Zo konden we de strikte levertermijn respecteren. Lasonderdelen, gedraaide of gefreesde stukken werden nauwkeurig bewerkt en voorzien van de gewenste nabehandeling. 

In dit project bleek de meerwaarde van onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring. We konden namelijk actief meedenken met de klant om zijn machine naar een hoger niveau te tillen.

Na het afwerken van alle onderdelen werd alles gemonteerd, zodat het klaarstond voor de integrator. Onze klant werd op die manier volledig ontzorgd: hij kon zich focussen op de integratie van zijn nieuwe productiemogelijkheden.

Gerelateerde realisaties

Machinebouw

Transportband voor labotoepassing in de voedingssector

Meer info

Machinebouw

Transportbanden voor verpakkingsafval

Meer info

Machinebouw

Steun voor kunststofonderdelen

Meer info